#DefensaLaCooperació és una campanya del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Enfocada des d’una perspectiva de drets, la campanya posa èmfasi en com els projectes de cooperació municipals treballen a favor de la igualtat de gènere, l’emergència climàtica, el dret al refugi, l’emergència sanitària i el dret a l’educació.

Client: Quepo i Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

Web:
 defensalacooperacio.fonscatala.org

Serveis: Identitat visual, imatges de la campanya, cartells, fulletons, Disseny web, Aplicacions per a audiovisuals i XXSS, materials de presentació i merxandatge.

Image not found

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes, que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits. 

La campanya "Defensa la cooperació, ens hi va la vida” ha desplegat una sèrie d’accions de sensibilització al voltant de les principals línies de treball de la cooperació municipalista catalana. L'objectiu de la campanya ha estat reivindicar la cooperació i donar suport als ajuntaments en la defensa dels seus programes de cooperació.

Durant més de 9 mesos, s'ha posat el focus en diferents eixos estratègics de la cooperació municipalista com el gènere, el refugi, el canvi climàtic, l'educació i la salut i ha estat orientada a reduir l'impacte negatiu de la Covid-19 en les polítiques municipals de cooperació.

Porta-Disseny-Defensa-la-Cooperacio-Cartell-Genere
Porta-Disseny-Defensa-la-Cooperacio-Cartell-Clima
Porta-Disseny-Defensa-la-Cooperacio-Cartell-Refugi
Porta-Disseny-Defensa-la-Cooperacio-Cartell-Salut
Porta-Disseny-Defensa-la-Cooperacio-Cartell-Educacio
Base-2500×1667-01

Campanya Sonia Ros Muriel i Berta Diumaró Saperas. Disseny gràfic Porta Disseny. Desenvolupament web Felip Ladron. Direcció i guió vídeos Pablo Zareceansky. Producció executiva Raquel Bonell i Julián Altuna. Direcció de fotografia Cristina Pérez. Elèctrics Carlos Villaoslada i Sofia Diego. So Nicolás Celery. Maquillatge i perruqueria Anna Rosillo. Vestuari Francisca Torres. Projeccions Eudald Serrano. Actors i actrius Yassine Diop, Mukkades, Gemma Julià, Manel Romeu i Alexandre Fons. Muntatge i postproducció Hector Cornelles. Relació amb premsa Marta Molina. Xarxes socials Jordi Salvia i Mar Redondo.